som journalist

Jeg er efter 30 år som journalist og redaktør fortrolig med alle værktøjerne i den journalistiske værktøjskasse. Jeg kender dem så godt, at jeg underviser i journalistik på Aalborg universitet og på Danmarks Medie- og journalisthøjskole. Jeg kan selv stå for hele processen: Idé, research og produktion. Og jeg kan levere til alle medietyper: Nyheder, interviews, portrætter, reportager og analytisk journalistik. Jeg kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre i redaktionelle teams.

”Undersøgende”, ”analytisk” og ”kritisk” er ord, som karakteriserer mit journalistiske arbejde.

Cases

Lange PR
Lange PR A/S

I samarbejde med Lange PR leverer jeg artikler til erhvervsmagasinet Indtryk, som udgives af Væksthus Nordjylland.

Jeg researcher, finder kilder, interviewer og skriver artiklerne. Lange PR står for den øvrige produktion af magasinet.

Samarbejdet med Bruno Ingemann er særdeles tilfredsstillende både for os og vores kunder. Bruno overholder sine aftaler til punkt og prikke og leverer altid et produkt af høj kvalitet. Vi kan tydeligt mærke, at Bruno er en erfaren og professionel journalist, og vi er helt trygge ved at lægge opgaver hos ham.

- Jacob Lange, managing director

Logo for Stiftelsen for en Kritisk og Undersøgende Presse
Stiftelsen for en Kritisk og Undersøgende Presse, SKUP

Stiftelsen for en Kritisk og Undersøgende Presse, SKUP, inviterede mig som foredragsholder på et seminar om offentlighed, åbenhed og aktindsigt i de nordiske lande.

SKUP-konferencen i Norge, er nordens største fagkonference om undersøgende journalistik med over 670 deltagere fra Norge, Sverige, Danmark, England, USA og Tyskland mfl.

Seminaret fikk svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Ingemanns innsikt og erfaring på området var meget verdifullt for kollegene. Gjennom seminaret har deltakerne fått fornyet innsikt og forståelse i hvordan journalister får tilgang til informasjon i Danmark. SKUP vil i høyeste grad vurdere å invitere Bruno Ingemann tilbake til SKUP -konferansen som foredragsholder.

- Jens Egil Heftøy, Sekretariatsleder